ELLERİNE BAK 15 Haziran-20 Temmuz 2011



















































ELLERİNE BAK 15 Haziran - 20 Temmuz 2011





Pg Art Gallery de farklı disiplinlerde çalışan yedi sanatçı,üreten ve değiştiren insanın serüvenine dair öyküler anlatıyorlar.





Ayşegül Süter,Burak Bedenlier,Burcu Aksoy,Can Ertaş,Didem Ünlü,Gonca Sezer ve Jerome Symons 'el'i görsel ve kavramsal boyutta işlerine dahil ederken,insanın psikolojik ve sosyolojik varlıksallığına da değiniyorlar.Her biri kendi özgün dilleriüzerinden ,müdahale eden ve değiştiren insanın öykülerini anlatıyorlar.





Dünyaya bakışımızı ve kendimizi anlamlandırışımızı ellerimizle nasıl ifade edebildiğimiz sorusuna yanıtlar arayan Gonca Sezer ellerimizle yaptığımız işaretleri yanyana getiriyor.'Eylem' de ;yaratmanın bir aracı olmasının ötesinde aynı zamanda birer ifade aracı olan 'el' üzerinde duruyor.


HANDS ON

June 15-July 20,2011


Five artists working with different media tell stories of people producing and changing at Pg Art Gallery.




Burcu Aksoy,Jerome Symons,Can Ertaş,Burak Bedenlier,Didem Ünlü,Gonca Sezer and Ayşegül Süter include the 'hand'conceptually in their works,touching on the individual's psychologial,sociologial and antropologial existentialism.Each tells stories of the 'intervening','changing' individual through their unique language.